The Fact About بیماری زونا چیست ایا واگیر دارد That No One Is Suggesting
The Fact About بیماری زونا چیست ایا واگیر دارد That No One Is Suggesting
Blog Article
But if these paranoid inner thoughts take place constantly or begin to get in just how of your property or function everyday living, you might like to discuss with your physician or maybe a mental health care supplier.
اختلال شخصیت پارانوئید نسبتاً نادر است. محققان تخمین می زنند ۰.۵٪ تا ۴.۵٪ از افراد به این اختلال شخصیت مبتلا هستند (+).
بدون دلیل موجه، دائماً به همسر یا شریک عاطفی خود شک می کنند و او را به خیانت متهم می کنند.
سیستم ایمنی ضعیف: در افراد دارای اختلال در سیستم ایمنی بدن، احتمال بیشتری وجود دارد که به این بیماری مبتلا شوند. این عارضه میتواند در شرایط زیر شلعهور شود:
علائم بسته به جایی که در بدن ظاهر میشوند میتوانند ماهیت متفاوتی داشته باشند. برای مثال، اگر ویروس روی عصب چشم تأثیر بگذارد، به زونای چشمی مبتلا میشوید.
سر و کار داشتن با افراد پارانویید بسیار مشکل است زیرا بسیار زودرنج هستند و رفتارشان معمولاً خصمانهاست و از نظر احساسی بسیار بسته و نسبت به هر فعالیتی بی میل هستند.
اما در برخی از افراد و به دلایلی که کاملاً مشخص نیست، ممکن است ویروس واریسلا زوستر سالها بعد دوباره ظاهر شوند و در امتداد الیاف عصبی حرکت کنند تا باعث ایجاد زونا شوند.
[۴] وارد کردن اتهامات غیرواقعی و عدم اعتماد معمولاً از دیگر نشانههای پارانویا است.[۵] به عنوان مثال، حادثه ای که اکثر مردم به عنوان یک حادثه یا تصادف تلقی میکنند، از منظر یک فرد پارانوئید ممکن است توطئه تصور شود.[۶]
از آنجایی که افراد مبتلا به این اختلال اغلب به دیگران بی اعتماد هستند، درمانشان برای روانشناس و روانپزشک چالش برانگیز و بسیار مشکل بیماری زونا تا چند روز در بدن میماند است، زیرا اعتماد و ایجاد ارتباط از مؤلفه های مهم در روان درمانی هستند.
علائم ممکن است بسته به این که در کجای بدن ظاهر شوند، در ذلت خود متفاوت باشند. بعضی از مردم دچار درد هستند اما جوش ندارند برخی دیگر ممکن است همراه با درد جوش داشته باشند که با نشانههای دیگری مثل تب، لرز و یا سردرد همراه است. برخی از رایجترین علائم زونا عبارتند از:
پرتودرمانی یا شیمیدرمانی که مقاومت بدن را در برابر بیماریها کاهش میدهند
این مقاله نیازمند منابع پزشکی بیشتری برای اثباتپذیری است و یا بیش از اندازه بر مبنای منابع اولیه نگاشته شدهاست.
پزشک معمولا بیماری شینگلز را از طریق معاینهی بدنی و با ارزیابی ظاهر بثورات و تاولهای روی بدن تشخیص میدهد. با این حال، در بعضی موارد، از مایع داخل تاولها نمونهبرداری میکند و آن را برای بررسی وجود ویروس به آزمایشگاه میفرستد.
Scientific paranoia is a lot more intense. It’s a rare psychological well being condition in which you believe that Other individuals are unfair, lying, or actively trying to harm you when there’s no evidence.